Абонирайте се за e-mail
известие
0.00000
0.00000
1.95583
0.00000

Вход за взискатели
Потребител:
Парола:

Политика за поверителност

Начало » Политика за поверителност

1. ЗА ЧСИ

Уебсайтът www.milenbazinski.com (Уебсайтът) е собственост на ЧСИ Милен Бъзински е с рег.No.838 и район на действие Софийски Градски Съд (ЧСИ). Адрес на кантората София, бул. "Витоша" 10, ет.1, ап.3, тел. +35924397620, Email: office@milenbazinski.com, член на Камарата на частните съдебни изпълнители (ЧСИ). 
ЧСИ управлява Уебсайта в съответствие с разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 ("GDPR"). 
 
Настоящата Политика има за цел да Ви информира по достъпен начин за това как обработваме Вашите лични данни в качеството си на администратор, както и какви права имате по отношение на личните Ви данни. 
 
Защитата на Вашите лични данни е изключително важна за нас. ЧСИ следва стриктно принципите на минимализъм и пропорционалност, като обработва само тези лични данни, които са необходими за предоставяне на услуги, изрично и предварително поискани от посетителите на Уебсайта. Тази Политика не се отнася до обработките на лични данни, които ЧСИ извършва, изпълнявайки законови задължения, а единствено до обработването на лични чрез Уебсайта. 
 
Данните Ви не се предоставят на трети лица, различни от тези, които отговарят за техническата поддръжка на Уебсайта. Това се случва при стриктно лимитирани случаи. Ние сме направили необходимите стъпки системните администратори на Уебсайта да прилагат съответното ниво на защита на личните Ви данни. 
 
2. НЯКОИ ВАЖНИ ПОНЯТИЯ
"Лични данни" – това е всяка информация, която се отнася до Вас – посетителя/ползвателя на Уебсайта и която самостоятелно или в съчетание с друга информация може да ни помогне да Ви идентифицираме;
"Субект на личните данни" – това сте Вие, посетителят на Уебсайта. Написаното в тази политика се отнася само за хора, физически лица, освен ако изрично не е указано друго.
"Обработване на лични данни" – това е всяко действие, което извършваме или можем да извършим с Вашите лични данни, включително, но не само, тяхното събиране, анализ или унищожаване.
"Администратор на лични данни" – по отношение на Уебсайта това е ЧСИ. ЧСИ определя целта на обработката на Вашите данни на едно от предвидените в закона основания. ЧСИ определя и средствата, с които се извършва тази обработка – например, техническата инфраструктура и приложения, с които се осъществява обработката. Задълженията по отношение на сигурността и защитата на Вашите лични данни възникват за ЧСИ. 
"Обработващ лични данни" – това е трето лице, което обработва Ваши лични данни по възлагане на ЧСИ. ЧСИ стриктно определя целта на обработката и средствата, с които се случва тя. Такъв обработващ е дружеството, което поддържа функционалностите на Уебсайта.
 
3. СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ
ЧСИ събира, използва, съхранява и обработва личните Ви данни, които са нужни, за да Ви предостави услугите, които сте поискали чрез Уебсайта. 
Уебсайтът обработва/може да обработи лични данни само в следните случаи: 
    • Когато попълните лични данни в контактната форма
    • Когато попълните лични данни в подстраницата Форум
    • Ако използвате лични данни, когато достъпвате полето Вход за взискатели

4. ИНФОРМАЦИЯ ПО ЧЛ.13 ОТ GDPR
    • Администратор на личните ви данни и координати за връзка: ЧСИ Милен Бъзински, с рег.No.838 и район на действие Софийски Градски Съд (ЧСИ). Адрес на кантората София, бул. "Витоша" 10, ет.1, ап.3, тел. +35924397620, Email: office@milenbazinski.com
    • Цел на обработката на лични данни чрез Уебсайта: с оглед посочените по-горе възможни случаи на обработка на лични данни чрез Уебсайта целите за обработките са даване на възможност на потребителите да участват във подстраницата Форум и даването на възможност да изпращат съобщения чрез контактната форма. 
    • Правно основание на обработката: съгласието на потребителите да участват във форума или да изпратят информация чрез контактната форма. С настоящото ЧСИ уведомява всеки потребител на Уебсайта, че може да оттегли съгласието си по всяко време, като в такъв случай ЧСИ ще заличи информацията, която е получил от потребителя чрез Уебсайта на база на това съгласие. 
    • Трети лица получатели на личните данни – дружеството, което осигурява поддръжка на Уебсайта – обработващ на личните данни, както и всяко лице, което достъпва Уебсайта чрез Интернет и може свободно да види предоставените от съответния потребител лични данни. 
    • ЧСИ не предоставя личните данни в трета държава/територия.
    • Срок за който се съхраняват данните – публикуваните от потребители данни в подстраницата Форум се съхраняват за срока на съществуване на подстраницата. Данните, които потребителите са изпратили чрез контактната форма, се съхраняват за срок от 1 година. 
 
5. КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЪБИРАМЕ ЧРЕЗ УЕБСАЙТА 
    • Когато се свързвате с нас чрез формата за контакт на Уебсайта и, ако предоставите съответните данни, ние обработваме Вашите контактни данни, за да Ви идентифицираме и да Ви отговорим – имена, Email, данните, които попълните в полето за запитване;
    • Когато публикувате лични данни в подстраницата Форум, ние обработваме публикуваните от вас данни. ЧСИ няма как предварително да знае какви данни може да бъдат публикувани във Форума. 
 
6. ЗА КАКВИ ЦЕЛИ И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ
Основните цели, с които ЧСИ обработва личните Ви данни, са: 
    • За да се свържем с Вас, когато сте отправили искане или запитване към нас; 
    • За да участвате пълноценно във Форума и да имате възможност да попълните информацията, която желаете.
 
7. РАЗКРИВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ 
ЧСИ не разкрива Вашите лични данни, събрани през Уебсайта. Когато публикувате лични данни във Форума, те ще бъдат видими за другите потребители на Уебсайта. 
Лицата, които отговарят за техническата поддръжка на Уебсайта, могат да получат по необходимост достъп до Вашите данни. 
 
8. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
ЧСИ е взел мерки за сигурност – включващи организационни, технически и физически мерки – за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване. 
Всички служители на ЧСИ са задължени да опазват поверителността на информацията Ви, както и да спазват приложимите организационни и технически мерки за защитата ѝ. Достъпът до данните Ви е ограничен на принципа на необходимост за извършване на задълженията си. 
 
9. ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ДАННИТЕ ВИ 
Разполагате със следните права, които по всяко време може да упражните, като отправите искане на имейл адрес: office@milenbazinski.com
9.1. Право на информация
Имате право да получите информация за важни характеристики на обработката на Вашите лични данни, включително, но не само за нейната цел, срок и основание, за получателите и категориите получатели на лични данни и други. 
9.2. Право на достъп и/или пренос
В разумен срок от получаване на Вашето искане за достъп до Ваши данни, които сме събрали чрез Уебсайта и не сме изтрили, ние се задължаваме да Ви ги предоставим.
При Ваше поискване ние сме длъжни да Ви предоставим в широко ползван формат (docx, pdf и т.н.) всички обработвани от нас лични данни, чрез Уебсайта.
9.3. Право на коригиране
Имате право да поискате да коригираме погрешно записани или съхранявани лични данни за Вас, обработвани чрез Уебсайта. 
9.4. Право да поискате ограничаване на обработването на Вашите лични данни
Имате право да поискате да преустановим временно обработването на Ваши лични данни (без да ги изтриваме) в случай на отправено от Вас възражение за конкретна тяхна обработка или при предявени от Ваша страна съдебни претенции или жалба в Комисия за защита на личните данни. 
9.5. Обработка на основание легитимен интерес на ЧСИ или трето лице и възражение срещу такава обработка
ЧСИ не обработва лични данни чрез Уебсайта си на основание легитимен интерес.
Оттегляне на Вашето съгласие 
Винаги можете да го оттеглите съгласието си. Ще изтрием данните ви възможно най-скоро, когато получим Вашето искане. Моля да имате предвид, че това не включва данни, които не обработваме на основание съгласие. 
9.6. Право на жалба до Комисия по защита на личните данни 
Винаги щом счетете, че Вашите права по GDPR са нарушени, можете да отправите жалба до Комисия по защита на личните данни. Ще оценим, ако преди това се обърнете към нас на Email адрес: office@milenbazinski.com, за да обсъдим възникналия въпрос и възможности за решаването му. 
 
10. Бисквитки 

Уебсайтът използва Google Analytics — услуга за уеб анализ, предоставяна от Google, Inc. („Google“), за да се подпомогне анализът на използването на уебсайта. За тази цел Google Analytics използва „бисквитки“ — текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър.

 

Последната актуализация на Политиката е от 01.04.2021г.
 
Общи условия     Политика за поверителност
уеб дизайн и хостинг Софтхаус


Нашият уебсайт използва „бисквитки“, които гарантират възможно най-оптимална работа със сайта. За повече информация вж. как се използват „бисквитки“ и как да промените настройките си.

„Бисквитки“

Какво представляват „бисквитките“?

„Бисквитката“ е малък текстови файл, който даден уебсайт съхранява на Вашия компютър или мобилно устройство при всяко Ваше посещение на сайта. Използването на такива файлове е широко разпространено, за да могат да функционират уебсайтовете или да са по-ефективни, както и за да се предоставя информация на собствениците на сайта.

Как става използването на „бисквитките“?

Уеб сайта използва Google Analytics — услуга за уеб анализ, предоставяна от Google, Inc. („Google“), за да се подпомогне анализът на използването на уебсайта. За тази цел Google Analytics използва „бисквитки“ — текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър.

Получената чрез тези файлове информация относно начина Ви на ползване на уебсайта — стандартна информация за регистрация в интернет (вкл. Вашия IP адрес) и информация за поведението на посетителите в анонимна форма — се предоставя на Google и се съхранява от него, включително на сървъри в САЩ. Google ще направи анонимна изпратената информация чрез премахване на последния октет от Вашия IP адрес преди нейното запазване.

Google използва тази информация съгласно условията за ползване на Google Analytics, за да прави оценка на начините на ползване на уебсайта и да докладва относно дейностите, извършвани на уебсайта.

Няма да използваме и няма да допуснем трета страна да използва инструмента за статистически анализ с цел проследяване или събиране на каквато и да било информация, чрез която би могла да се установи самоличността на посетителите на сайта. Google може да предоставя на трети страни информацията, събрана чрез Google Analytics, когато това се изисква от закона или когато тези трети страни обработват информацията от името на Google.

Съгласно условията за ползване на Google Analytics Вашият IP адрес няма да бъде свързван от Google с никакви други данни, с които Google разполага.

Имате право да откажете ползването на „бисквитки“ на Google Analytics, като изтеглите и инсталирате приложението Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Приложението се свързва с Google Analytics JavaScript (ga.js), за да посочи, че информацията относно посещението на уебсайта следва да не се изпраща на Google Analytics.

„Бисквитките“ се използват и за регистриране на Вашето съгласие (или несъгласие) с използването на такива файлове на този уебсайт, така че да не се налага този въпрос да Ви бъде задаван при всяко Ваше посещение на сайта.

Приложение Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Как се контролира използването на „бисквитките“?

Можете да контролирате и/или изтривате „бисквитките“, когато пожелаете. Можете да заличите всички „бисквитки“, които вече се съхраняват на Вашия компютър, както и да настроите повечето браузъри така, че да не допускат съхраняването на „бисквитки“.

Пълна информация за бисквитките

Управление на „бисквитките“ във Вашия браузър

Повечето браузъри Ви позволяват:
  • да виждате какви „бисквитки“ са съхранени и да ги заличавате поотделно
  • да блокирате „бисквитки“ на трета страна
  • да блокирате „бисквитки“ на конкретни сайтове
  • да блокирате инсталирането на всякакви „бисквитки“
  • да заличите всички „бисквитки“ при затваряне на браузъра

Ако сте избрали опцията да заличите „бисквитките“, трябва да знаете, че настройките за предпочитания ще бъдат изгубени. Освен това, ако блокирате изцяло съхраняването на „бисквитки“, много сайтове, включително и този, няма да работят оптимално, а опцията за излъчване в интернет (webcast) изобщо няма да функционира. Ето защо не е препоръчително да се изключва опцията за „бисквитки“ при използване на услугите ни за излъчване в интернет.
X